Πωλήσεις νησιών των Κυκλάδων σε πλατφόρμα αγγελίας ακινήτων και το ξεπούλημα του τόπου συνεχίζεται…

Και καθώς ψάχνεις σε αγγελίες ενοικίασης ακινήτων, ξαφνικά το μάτι σου πέφτει σε κάτι που προσπαθείς να δεις αν είναι αληθινά. »Πωλήσεις νησιών Κυκλάδες». Πατάς το σύνδεσμο και ξαφνικά τι βλέπεις… Διάφορα μικρά νησάκια των Κυκλάδων να έχουν μπει προς πώληση. Στη συνέχεια στην »Περιγραφή Ακινήτου» είναι όλες οι πληροφορίες για τον επίδοξο… επενδυτή. Ο αποτροπιασμός γι’αυτό τον εξευτελισμό και την απαξίωση της γης του ελληνικού λαού δεν έχει όριο.  Γύρω από τη Φολέγανδρο στη Καρδιώτισσα, στα Κουφονήσια, την Αμοργό στο Άνω Αντικέρι, τη Σίκινο, τη Ποσειδωνία στη Σύρο, τη Κύθνο, τη Σαντορίνη, συντελείται ακόμα ένα έγκλημα.

Αντί όλη αυτή η γη των μικρών νησιών που βρίσκονται γύρω από άλλα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων, να αξιοποιηθεί με παρέμβαση του κράτους για να ικανοποιήσει το λαό, με δημιουργία ηλιακών πάρκων, παροχή γης για κτηνοτροφία στους πληθυσμούς των γύρω νησιών, δημιουργία resort για το λαό που θα κάνει τις διακοπές του, δημιουργία μίας σχολής αλιείας ή ενός πολιτιστικού κέντρου που θα συνδέει με θαλάσσια δρομολόγια τα νησιά και θα σμίγει τους νέους των νησιών ώστε να κάνουν πρακτική σε διάφορες παραδοσιακές δραστηριότητες της περιοχής, παρέχονται σε ιδιώτες για μερικά εκατομμύρια και την ικανοποίηση της αναψυχής  ή του κέρδους τους. Δεν πρέπει να μας αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ποιο είναι αυτό. Και μόνο η εικόνα αυτή είναι θλιβερή. Δείτε απλά το παρακάτω link και κρίνετε μόνοι σας.Πιστεύετε δεν θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν αλλιώς και προς όφελος μας από το κράτος;  Δεν υπάρχουν λόγια. Πιάσαμε πάτο.

https://www.spitogatos.gr/search/results/land/sale/r176/m176m/propertyType_island?fbclid=IwAR2i1gqk5fQMKMXn-WmKsq_uG9fZmGeTKvwnukAYrJkxPMJ3kgZRp_9apMk

YOU MIGHT ALSO LIKE