Οικονομική Ενίσχυση στο SOLidaritywebradio

Αγαπητοί ακροατές και αγαπητές ακροάτριες σας καλωσορίζουμε στο solidaritywebradio!

Tον Αύγουστο του 2018 πήραμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ένα site/webradio, λίγο διαφορετικό από όσα γνωρίζαμε. Βασικοί άξονες της λειτουργίας του είναι ο κοινωνικός προβληματισμός, η ενημέρωση και η ταξική συνείδηση.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, με ιδία μέσα τα τελευταία 2 χρόνια δημοσιεύουμε έρευνες και κείμενα ενώ πραγματοποιούμε ζωντανές εκπομπές με ποικίλη θεματολογία. Ωστόσο, η ανάγκη να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε το έργο μας μέσα στις δύσκολες συγκυρίες, μας ωθούν να καλέσουμε όλους εσάς να διατηρήσετε ενεργό και ανεξάρτητο το SolidarityWebradio με την μηνιαία οικονομική σας ενίσχυση. Οι αναρτήσεις μας θα συνεχίσουν να είναι δημόσιες ανεξάρτητα με το αν κάποιος είναι συνδρομητής ή όχι.
Μετά τιμής και εκτίμησης,
Διαχειριστική Ομάδα του SolidarityWebradio
Για την οικονομική ενίσχυση στο παρακάτω link:

https://www.patreon.com/solidaritywebradio

Το καθημερινό μουσικό πρόγραμμα του σταθμού

Στο παρακάτω πίνακα σας παρουσιάζουμε το καθημερινό μουσικό πρόγραμμα του σταθμού μας το οποίο έχει διαμορφωθεί από τους παραγωγούς μας. Φυσικά οι λίστες ανανεώνονται σε συστηματική βάση.

Όσο για τις ζωντανές εκπομπές ανακοινώνονται την εκάστοτε ημέρα που θα πραγματοποιηθούν απο τη σελίδα στο facebook του solidaritywebradio.gr.

Stay tuned

Ώρες

ΔευτέραΚυριακή

7:00-12:00 Morning vibes
12:00 – 13:30 Reggae
13:30 – 15:00 Ξένο hip hop
15:00 – 18:00 Ελληνικό hip hop
18:00 – 22:30 Ελληνική και Ξένη Ροκ
22:30 – 2:00 Ελληνικό Τραγούδι
2:00-7:00 Blues and Jazz