Μία δημόσια έκκληση – Δ.Ο. solidaritywebradio.gr

Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Ξέρω ότι πολλοί-ες »απολιτίκ» θα πείτε, ώχου πάλι τα ίδια. Λοιπόν. Το κείμενο αυτό απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως και είναι μια κραυγή απελπισίας που η οθόνη μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε γιατί αν τα φωνάζαμε στο δρόμο θα μας είχαν μαζέψει. Πλέον φίλοι/ες έχουμε μια αλλαγή στον πολιτικό λόγο. Οι ΝΕΟΝΑΖΙ έχουν ξεκινήσει ωμή παρέμβαση στα σχολεία. Πριν λίγες μέρες επιτέθηκαν σε μέλος της Κομμουνιστικής Νεολαίας στο Γέρακα τραυματίζοντας τον σοβαρά. Μούγκα τα κανάλια. Αποδείχτηκε στο θέμα του Ζακ, η εμπρηστική και προκλητική κάλυψη – παραποίηση γεγονότων από τα κανάλια που έσπευσαν να βεβηλώσουν την υπόληψη ενός νεκρού, με ψέματα και να διχάσουν τη κοινή γνώμη ωστε να μην αντιδράσει στην δολοφονία αθώου πολίτη. Καθαρίστρια έφαγε δέκα χρόνια φυλακή γιατί πάνω στον αγώνα της επιβίωσης και εύρεσης εργασίας κατέθεσε πλαστά χαρτιά για μία τάξη δημοτικού, όταν την ίδια χρονική περίοδο παραγράφονται χρέη μεγαλοεπιχειρηματία, καναλάρχη εκατομμυρίων ευρώ προς το δημόσιο. Στα σχολεία, έχει ξεκινήσει πογκρόμ από φασίστες που απειλούν μαθητές που προσπαθούν να οργανώσουν τον αγώνα για τα προβλήματα του σχολείου με αποκορύφωμα σήμερα να βλέπουμε πανό σε σχολεία, ότι η Δημοκρατία πούλησε την Ελλάδα, άρα τι λένε, ας φέρουμε φασισμό. Και όχι αυτόν που εύκολα πετάμε, του στυλ ‘αντε ρε φασιστα’.ΦΑΣΙΣΜΟ!
Τον ορθόδοξο, τον χουντικό, τον χιτλερικό, τον μουσολινικό.

Λοιπόν. Παρακαλούμε ξεκάθαρα από εδώ και εμπρός από ΚΚΕ και ευρύτερη κομμουνιστική αριστερά (όχι αριστεριστές τυχοδιώκτες), από ανθρώπους του αναρχικού κινήματος (όχι μπαχαλαίους), ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ υποχωρήσεις στις μεταξύ μας διαφορές και συμμαχία. Δεν πάει άλλο. Δεν μας παίρνει για άλλες αναλύσεις. Κομμουνιστές, Αναρχικοί και Δημοκράτες-Προοδευτικοί πολίτες οφείλουν αν σέβεται ο καθένας τον εαυτό του να αρχίσει στις συνελεύσεις, σε συνέδρια να θέτει αυτό το ζήτημα. Αυτό είναι που τρέμουν. Θα αναλύουμε τις σοβαρές μεν, ανούσιες χρονικά δε, θεωρητικές και ιστορικές μας διαφορές και ο κοινός εχθρός θα μας καταπιεί όλους! Και εμάς αλλά κυρίως αυτούς που προασπίζουμε.Αυτοκριτική ΟΛΟΙ εδώ και τώρα με κοινό πλάνο δράσης.

Ταξική αλληλεγγύη-Οργάνωση-Ενότητα-Πειθαρχία. Αυτά θα δημιουργήσουν την πολιτική προσδοκία που θα εμπνεύσει το λαό και θα φέρει την κοινωνική αλλαγή. Με επιστημονικά τεκμηριωμένες προτάσεις σχεδίων πολιτικού στόχου και σοσιαλιστικής οργάνωσης της οικονομίας καθώς και δράσεων με συγκεκριμένα αιτήματα.Λάθος οι εθνομηδενιστικές, οι αντεπιστημονικές αναλύσεις, λάθος και η προσκόλληση μόνο στο δομισμό. Και ο νοών νοείτω. Καθυστερούμε και η ενοχή μας είναι τεράστια. Τόσο μεγάλη που η Ιστορία θα πρέπει να μας φερθεί στο μέλλον με το χειρότερο τρόπο. Ας γράψουμε ιστορία. Πατρίδα με δυστυχισμένο λαό δεν υπάρχει πουθενά. Αυτό είναι πατριωτισμός. Να απολαύσει ο λαός ότι παράγει.

YOU MIGHT ALSO LIKE