Εισβολή αστυνομικών σε κινηματογράφο κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας Τζοκερ!

Τρομερή καταγγελία έχει κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τη καταγγελία, πραγματοποιήθηκε εισβολή δυνάμεων της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας σε κινηματογράφο.

Συγκεκριμένα, στην προβολή της ταινίας Τζόκερ στο κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ επί της οδού Πατησίων, στην Κυψέλη, άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στο κινηματογράφο προκειμένου να βγάλουν έξω από την αίθουσα που προέβαλε την ταινία Joker, ανήλικους και μάλιστα μαζί με τους γονείς τους, όσοι συνοδεύονταν. Να σημειωθεί ότι η ταινία δεν είναι αυστηρώς ακατάλληλη και έχει βαθμό καταλληλότητας 15!

Μετά από τηλεφώνημα υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού που έβλεπαν την ταινία, ήρθαν  αστυνομικοί, μπήκαν μέσα και βγάλαν έξω ανήλικα παιδιά. Όσα παιδιά ήταν με γονείς, πήραν τα στοιχεία των γονιών και τους πάνε για παραμέληση ανηλίκου. Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν από την Αστυνομία, ενώ το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί από εργαζόμενους του κινηματογράφου. Επίσης έχουν υπάρξει πολλές δημοσιεύσεις ότι το ίδιο περιστατικό  συνέβη και στην προβολή των 12.30 στο Mall στο Μαρούσι.

Ίσως να μην έχει καταλάβει το κράτος το πόσο σημαντικό είναι αυτό το γεγονός και πόσες αντιδράσεις θα ξεσηκώσει. Πλέον μιλάμε για ωμή και ξεκάθαρη καταπάτηση ελευθεριών. Ακόμα και των πιο στοιχειωδών. Ενδεικτικά παραθέτουμε μία από τις δεκάδες αναρτήσεις που έχουν γίνει τη τελευταία ώρα.

 

  • 5
  • 470