15ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Ομάδων ΦΕΠΑ 27-28 Μάϊου

15ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών Ομάδων ΦΕΠΑ… Έρχεται!

Το φεστιβάλ αυτό, που αποτελεί γεγονός δεδομένο πια για τις γύρω γειτονιές, προετοιμάζεται κάθε χρόνο μόνο με τον κόπο και το μεράκι των μελών των Πολιτιστικών Ομάδων. Δεν είναι τυχαία η επιλογή να έχει ελεύθερη είσοδο και τιμές κόστους, ώστε να μπορούν όλες και όλοι να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν φθηνά μέσα στην κρίση. Περιλαμβάνει δρώμενα που προάγουν τον πολιτισμό όπως τον αντιλαμβανόμαστε και τον θέλουμε εμείς, κόντρα σε όσα προάγει η κυρίαρχη αντίληψη. Η προσπάθεια αυτή γίνεται αλληλέγγυα και αυτοοργανωμένα, τόσο από οικότροφους και μη – μέλη των ομάδων, που το οργανώνουν και το στηρίζουν, όσο και από καλλιτέχνες που μας στηρίζουν και έρχονται αφιλοκερδώς. Περιλαμβάνει, επίσης, συζητήσεις, περίπτερα ενημέρωσης, παιδικό πρόγραμμα και βιβλιοπωλείο.
Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που σκοπό έχει να κοινωνικοποιήσει τον χώρο των εστιών και να αναδείξει ότι οι συλλογικές και από τα κάτω προσπάθειες μπορούν να αποτελέσουν μια ουσιαστική και δημιουργική φωνή αντίδρασης στη σύγχρονη εκμεταλλευτική πραγματικότητα.

Κάθε φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε κάποιο επίκαιρο κοινωνικό ζήτημα, το οποίο και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αναδείξουμε. Για το όχι και τόσο φετινό φεστιβάλ (ύστερα από 3 χρόνια) το αφιέρωμα αφορά την έμφυλη βία και την ισότητα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Συναυλίες με : Mc Yinka, Franx Panx & Σαλταδόροι, Υπεραστικοί, Νίκος Χριστόπουλος (έντεχνο), Luba Luft / Karoshi (hip-hop), Less thought (Blues Rock)

Σάββατο :
Stand up Comedy show με : Αλέξανδρο Πασπαρδάνη, Χριστίνα Βούλγαρη, Μαρία Κουφομανώλη, Κωσταντή Μπίτση, Billy G
Παραδοσιακό Γλέντι με τους Γκιντίκι
Κρητικό γλέντι με τους : Λαγουδακης Μανώλης, Αλεβιζακης Αλέξης, Μαραγκουδάκης Σταύρος, Πασσος Αλέξανδρος

(περισσότερα ονόματα και ιβεντς σύντομα ….)

https://www.facebook.com/events/s/15%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%BB-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4/454880986332316/

Είσοδος από Ταξίλου ή κεντρική πύλη Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε/Υμηττού).

YOU MIGHT ALSO LIKE